z tego względu...
Składniki:
400 g fasoli Jaś
łyżeczka soli
po szczypcie ziół Estragonu, Cząbru, Rozmarynu,Tymianku, Oregano
3 łyżki oleju rzepakowego
papryka mielona
Wykonanie:
Fasolę moczymy na noc. Zalewamy świeżą wodą wsypujemy sól. Gotujemy fasolę pod przykryciem aż będzie miękka. Odcedzamy pozostałą wodę, wkładamy fasolę do miski i posypujemy wszystkimi ziołami dodajemy olej i dokładnie mieszamy, posypujemy odrobina papryki. Podajemy na gorąco do każdego rodzaju mięs, jak również rewelacyjnie smakuje na zimno.
Wykonanie:
Fasolę moczymy na noc. Zalewamy świeżą wodą wsypujemy sól. Gotujemy fasolę pod przykryciem aż będzie miękka. Odcedzamy pozostałą wodę, wkładamy fasolę do miski i posypujemy wszystkimi ziołami dodajemy olej i dokładnie mieszamy, posypujemy odrobina papryki. Podajemy na gorąco do każdego rodzaju mięs, jak również rewelacyjnie smakuje na zimno.
Smacznego:)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz